DESPRE

 VARA 2013 Salutare !! Am ataşat rubrica "despre" cu gandul ca cineva ar putea crede ca sunt un sportiv antrenat sau/si cu o bicicleta performantă . Am 43 ani , cateva kilograme în plus , iar bicicleta e cel mai uzual mountain bike cu roti de 26" , probabil unul din primele modele de acest tip de bicicleta , cantareste aproape 16 kg echipată complet . O am din '96 , cand făceam naveta , si am folosit-o aproximativ un an , după care a stat prin garaj . Am început sa o folosesc din nou anul trecut , 2012 , si acum am ajuns sa fac si peste 100 kilometri cu ea dar binenţeles ca multe piese au fost schimbate . Kilometri , şosele , drumuri forestiere , poteci , localităţi , cabane , chiar si varfuri de munte , totul cu bicicleta , cu plecare din Bacău .
   Dacă aţi ajuns pana aici înseamnă ca va interesează cat de cat ciclismul si sper ca relatările mele sa fie pe masura aşteptărilor voastre . Încerc sa fiu scurt , la subiect , fără descrieri plictisitoare si nici prea personale . O sa va urez "drum bun" chiar dacă pe mulţi nu-i interesează starea drumurilor pe care se dau cu bicicleta . ..
 FEBRUARIE 2014  începutul sezonului mă găseşte cu 2 cursiere , dintre care una e "vintage", si 2 mountain bike-uri , nici una nu e foarte performantă , dar momentan sunt mulţumit de ele . Am mai multe planuri pentru anul acesta , si cu bicicleta dinainte nu reuşesc sa le pun în aplicare . Sunt si ceva mai antrenat , de cateva zile folosesc ca metoda de antrenare , urcatul pantei de la Buhoci de 3 ori ceea ce eu numesc "full de Buhoci" , si îmi doresc sa fac si "quinta".
 APRILIE 2014 alta bicicleta  , second hand . KTM Imola Cross
 IULIE 2015  cursiera SCOTT CR1 PRO , cu care am reusit sa parcurg 413Km in 20 de ore  (15.09,2016)